Sommeren står for døren, solen skinner, og vi er kun lige gået i gang med det hele! Hvis du er single, er der rig mulighed for at få en aktiv sommer på datingscenen. Det kræver ganske lidt at skille sig ud fra mængden. De fleste brugere på datingsiderne opdatere generelt set ikke deres profiler, når de først er oprettet. Så hvis du løbende fornyr din profil, så sender du et signal til omverdenen om at du er en aktiv person.

Man siger at man skal spise efter årstiderne. Det samme princip gælder også når du har en datingprofil. Derfor har Zoosk lavet en række råd til en interessant profil i sommervarmen.

1. Nyt profilbillede – Det er ingen hemmelighed, at profiler med billeder bliver besøgt langt mere end dem uden. Det er også vigtigt, at du på profilbilledet præsentere dig i forhold til årstiden. Det nytter derfor ikke noget at præsentere dig selv med en stor vinterjakke, hvis det er 30 grader i skyggen uden for. Hvornår er den profil sidst blevet opdateret? Nej vel.. Vis at du kommer uden for døren! Få taget nogle billeder i haven, ved stranden eller andre offentlige steder.

2. Sommeren er fuld af udendørs aktiviteter. Skriv hvad du foretager dig på denne årstid? Sidder du inden foran computeren, så matcher du nok ikke den store befolkning som drøner rundt på koncerter, festivaller, eller ligger på stranden og slikker sol. Dine vinterinteresser kan du vente med til efteråret, så vent med at fortælle om dine vilde skiferier til det bliver koldere uden for.

3. Brug mobilen når du nyder det gode vejr. Mange datingsider som eks. Zoosk har forskellige apps til smartphones. Brug dem, så du er opdateret når du ligger på stranden eller andre steder væk fra computeren. Hvorfor sidde inde når det er godt vejr? Find din næste date i solen.

4. Kom ud og af sted på dates – Det er sommer, så udnyt det. Ned på cafeen og se om der er nogen interessante emner. Stranden er et sikkert hit hvis det er godt vejr. Så er der en masse folk du kan se an. Grøn Koncert eller en af de mange andre festivaller plejer også at samle en masse folk, udnyt det og se om der er nogle gode emner! Sommer og sol appellere ikke til lange chat- og mailudvekslinger.

5. Udnyt det gode humør der følger med det gode vejr! Vi kommer ud af vores vinter depression, får smil og større overskud. Benyt derfor det gode vejr til at få en masse nye bekendtskaber. Sommeren skal du bruge til at finde den person du skal dele vinterens film med. Det gør ikke noget at spille på flere heste, for du vinder ikke dem alle alligevel.


1 Kommentar

Anders Andersen · 07/02/2013 kl. 17:14

hej
blot en advarsel til kommende brugere af **navn fjernet** (ligger på facebooks hjemmeside). firmaet er tilsyneladende amerikansk ejet.
først og fremmest er det umuligt at komme i kontakt til facebook.dk, som på denne måde er med til at legitimere samarbejdspartnernes plattenslageri !
bortset herfra, så nægter **navn fjernet** at tilbagebetale indbetalte beløb, selvom man erkender, at man ikke er i stand til at levere den vare, kunden har betalt for. du modtager blot et maskinsvar uanset hvor mange henvendelser du foretager.
argumentet for ikke at tilbagebetale dine penge er blot “at man ikke tilbagebetaler penge”.
drop dem

kh
anders

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *